Grecia a stabilit noile reguli ca să faci plajă. Măsurile pentru vacanţa de la 1 iunie

  • Grecia refuză să renunţe la sezonul estival aşa că vine cu reguli noi pentru turism, scrie The Guardian.
  • Testele de sânge şi de temperatură ar putea fi obligatorii înainte de zbor.
  • Plajele şi piscinele aglomerate sau autobuzele pline cu turişti sunt excluse pentru moment.

Dacă visezi la plajele cu apă cristalină şi la o porţie delicioasă de tzatziki, trebuie să ştii că vara asta te poţi bucura de ele. Grecia refuză să renunţe la sezonul estival 2020 şi caută reguli noi pentru a se salva din această criză economică.

Ministerul turismului din Grecia propune reguli noi şi caută soluţii pentru a putea primi turiştii în siguranţă. Te poţi aştepta la măsuri care vor interzice aglomeraţia pe plaje şi la piscine, autobuzele pline cu turişti dar şi măsuri care vor impune ordine şi distanţare fizică în zonele de check-in din aeroport.

De asemenea, testele de sânge şi temperatură chiar înainte de zbor pot deveni o realitate, autorităţile încercând să facă procesul de călătorit cât mai sigur. Chiar şi certificatele care confirmă că nu ai Covid-19 pot deveni obligatorii atunci când vei călători.

Cum vor arăta toate aceste reguli şi dacă vor funcţiona, se discută astăzi de către ministerele turismului din Uniunea Europeană. Peste 1 milion de români vizitează anual Grecia, fiind una dintre destinaţiile noastre favorite.

Sursa: cotidianul.md

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *