Galerie Foto | Femeia care l-a făcut pe Zlatan Ibrahimovic să-și riște căsnicia de 18 ani. ”S-a născut ceva. E mai mult decât prietenie!”

Diletta Leotta, femeia pentru care Zlatan Ibrahimovic își riscă relația cu soția

Galerie Foto

Atacantul ar avea mai mult de o simplă prietenie cu Diletta Leotta (28 de ani), cea care și-a câștigat renumele de ”cea mai sexy ziaristă”. Ibrahimovic și Diletta s-au cunoscut ca să filmeze o reclamă, devenită virală pe rețelele de socializare.

De atunci, au ieșit de mai multe ori la masă cu mai mulți prieteni, însă revista Chi susține că, zilele trecute, cei doi au luat o cină romantică în Sardinia, departe de ochii lumii.

Jurnaliștii italieni scriu că Zlatan Ibrahimovic a venit în stațiunea Costa Smeralda special pentru Diletta Leotta”Ceva s-a născut, e mai mult decât o prietenie”, s-ar fi confesat suedezul unui prieten.

”Ibra, foarte căsătorit, s-a prezentat ca fiind single”, au scris cei de la revista Chi, care au aflat că Zlatan și Diletta au cinat la restaurantul de lux Sottovento.

”Au cinat cu ușile închise, cu un bodyguard care i-a păzit!”

”Nu există poze care să dovedească cina, pentru că, datorită unui telefon venit de la staff-ul lui Ibra, cei doi au cinat cu ușile închise, în privat, cu un bodyguard care i-a păzit”, adaugă publicația citată.

Zlatan și Diletta Leotta au plecat separat după cină. Zvonurile că cei doi sunt într-o relație au fost alimentate de faptul că jurnalista a încheiat recent o relație lungă cu pugilistul Daniele Scardina (28 de ani).

Diletta Leotta și Daniele Scardina s-au cunoscut în 2019, însă în ultimele luni se vedeau tot mai rar. În schimb, Zlatan Ibrahimovic a petrecut în ultimele zile o vacanță în Saint-Tropez, alături de soția sa, Helena Seger, cu care este împreună din 2002.

Galerie Foto

Cine este Diletta Leotta

Diletta Leotta s-a făcut remarcată ca prezentatoare Sky Sport, unde se ocupa de partidele din Serie B.

Sicilianca a absolvit Facultatea de Drept ”Luiss”, din Roma, în 2015, dar nu a profesat încă în domeniu. Nici nu are de gând, mai ales că are succes în televiziune.

Frumusețea ei a fost recunoscută la scară națională acum zece ani, când a câștigat titlul “Miss Elegant” la concursul de frumusețe Miss Italia. Diletta este populară și în mediul online, având 6,9 milioane de urmăritori pe contul de Instagram.

Etichete: zlatan ibrahimovic , diletta leotta , helena seger

Sursa: hotnews.ro