UPDATE Primarul Robert Negoiță anunță că are COVID-19: Cei care știu că am interacționat în ultimele zile să se testeze dacă au suspiciuni – Coronavirus

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, anunță că a fost diagnosticat cu COVID-19, el spunând că a început să se simtă rău marți seară, când a avut o durere de cap și “o stare generală de slăbiciune”.

Negoiță a făcut acest anunț pe Facebook, precizând că a fost testat pozitiv miercuri.

Mesajul postat de Robert Negoiță, candidat pentru un nou mandat de primar la Sectorul 3:

  • “Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.
  • Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.
  • Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!
  • Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”.

Activitatea de lucru cu publicul la sediul Primăriei Sectorului 3 a fost suspendată miercuri după-amiază.

“În această după-amiază, activitatea de lucru cu publicul la sediul Primăriei Sectorului 3, din Calea Dudeşti nr. 191, a fost suspendată. Ne cerem scuze pentru disconfort şi vom reveni în curând cu mai multe detalii”, a anunțat Primăria Sectorului 3.Sursa: hotnews.ro