Twitter a marcat cu avertisment un mesaj al lui Donald Trump despre riscul fraudelor electorale – International

Platforma de microblogging Twitter a plasat, joi, o etichetă de avertizare pe un mesaj în care preşedintele american, Donald Trump, atrăgea atenţia asupra riscurilor producerii unor fraude electorale în scrutinul prezidenţial din noiembrie, potrivit Mediafax.

Donald Trump a transmis următorul mesaj prin Twitter: “Ca urmare a noului cuantum masiv şi fără precedent de buletine de vot nesolicitate care le vor fi trimise «alegătorilor» sau oricui altcuiva, anul acesta, rezultatele scrutinului din 3 noiembrie ar putea să nu se cunoască niciodată cu exactitate, după cum vor unii. Un alt dezastru electoral. Opriţi nebunia cu buletinele de vot!”

În ultimele luni, Donald Trump a criticat, fără a oferi dovezi, sistemul votului prin corespondenţă, avertizând că pot apărea fraude electorale.

Mesajul preşedintelui SUA a primit o etichetă de avertisment din partea Twitter. “Votul prin corespondenţă este legal şi sigur, experţii şi datele confirmă acest lucru”, precizează compania Twitter.Sursa: hotnews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *