VIDEO Barna, replică pentru Ciolacu, care cere voturile USR pentru o moțiune de cenzură: Cât timp PSD înseamnă minciună şi hoţie nu veţi avea niciodată voturile noastre / Propunerea pe care i-o face – Politic

Liderul USR, Dan Barna, îi răspunde liderului PSD, Marcel Ciolacu, care i-a cerut voturile pentru o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban: ”Cât timp PSD înseamnă minciună şi hoţie nu veţi avea niciodată voturile USR”.

Marcel Ciolacu a susținut luni seară la TVR că PSD ar depune moţiunea de cenzură la adresa Guvernului dacă parlamentarii partidului lui Dan Barna o votează: “Să nu mai vină domnul Barna să-l înjure în Parlament pe Orban, că-l susţine! Dacă vrea, să mă anunţe, doar un sms să-mi dea! «Dom-le, depune moţiunea!» Şi o depun, şi o votăm, şi a trecut”.

Dan Barna îi dă replica printr-un mesaj video postat marți pe Facebook:

  • ”Bună dimineaţa, domnule Marcel Ciolacu. Am citit în presă că vă bate gândul unei moţiuni, din aceasta depusă cu câteva săptămâni înaintea alegerilor, şi vă întrebaţi dacă aţi avea voturile USR. M-am gândit să nu vă las prea mult în aşteptarea răspunsului şi vă răspund simplu şi pe înţeles: Nu veţi avea voturile USR, cât timp PSD înseamnă clanul Firea-Pandele, cât timp PSD înseamnă Florin Iordache şi Şerban Nicolae. Cât timp PSD înseamnă minciună şi hoţie nu veţi avea niciodată voturile USR pentru o moţiune de cenzură sau alt demers de genul acesta”.

Liderul USR îi face și o propunere lui Ciolacu: ”În schimb, vă propun altceva pentru a ne arăta că vorba despre o altfel de politică nu este doar o vorbă goală. Vă propun să programăm referendumul pentru Fără penali în funcţii publice odată cu alegerile parlamentare. Haideţi să facem asta şi atunci poate veţi deveni un pic mai credibili. Şi dumneavoastră şi PSD. Până atunci, nu sunt voturi de la USR pentru o moţiune de cenzură”.Sursa: hotnews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *