VIDEO Întrebarea la care Traian Băsescu nu a vrut să răspundă. „Ce treabă are asta cu Primăria Capitalei? Vă doresc o zi bună” – Politic

Fostul președinte Traian Băsescu s-a arătat deranjat de o întrebare referitoare la Elena Udrea și a ales să iasă din emisiunea HotNews live, susținând că subiectul nu are legătură cu Primăria Capitalei.

Traian Băsescu a fost invitat la interviurile realizate în perspectiva alegerilor locale. Spre finalul discuției, fostului șef al statului i s-au adresat întrebări puse de cititorii HotNews.ro. Una dintre ele se referea la comunicarea pe care a recunoscut că o are cu Elena Udrea și cum interpretează gestul acesteia cu degetul la nas.

În acel moment, Traian Băsescu a fost vizibil deranjat, spunând că se ajunge în ridicol și „ce treabă are asta cu Primăria Capitalei?”.

Imediat, și-a luat la revedere și a întrerupt conexiunea, părăsind astfel emisiunea.

De menționat că fostul președinte a răspuns în timpul interviului și la alte întrebări care nu aveau legătură cu Primăria Capitalei, dar care sunt în dezbatere publică și de interes, cum ar fi presupusa sa colaborare cu Securitatea.Sursa: hotnews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *